Flevostraat 2 - 1442 PZ Purmerend, Nederland
Woensdag 17 mei 2017
Maandag zijn we op schoolreis geweest naar de Goudvis! Wat hebben we het leuk gehad!! Het weer werkte mee en we hebben ontzettend genoten van het spelen, de patatjes en het ijsje. Bij de foto-albums staan de foto's.

Maandag 8 mei 2017
Vandaag zijn we weer begonnen na 2 weken vakantie. Het was weer gezellig in de klas.
We gaan starten met het nieuwe en laatste thema; zomer. In dit thema gaan we een aantal letters aanbieden. De eerste letter is de z van zee. De kinderen mogen thuis weer zoeken naar voorwerpen die beginnen met de letter z. Deze spullen kunnen we dan weer in het letternet doen. 
Verder hebben we de kijktafel al een stukje veranderd in het thema zomer. Hier komen in de loop van het thema nog meer dingen bij.

Woensdag komt de schoolfotograaf, dus allemaal je mooiste kleren aan.

Maandag 15 mei gaan we op schoolreis. De brief met de laatste informatie krijgen de kinderen morgen mee. Nog niet iedereen heeft betaald. Dit is wel belangrijk, anders kan uw kind niet mee op schoolreis. We hopen natuurlijk op mooi weer!


Vrijdag 24 maart 2017
Het is al weer een tijdje geleden dat we iets op de website hebben gezet. Daar komt vanaf nu verandering in. Elke week zullen wij iets plaatsen.

De afgelopen weken zijn we bezig met het thema 'de bloemenkraam / tuincentrum'. We hebben in de hal een mooie bloemenwinkel staan waar we vanaf volgende week in kunnen spelen. Ook zijn er een paar kinderen naar het tuincentrum geweest en naar de bloemenwinkel. 

Omdat we met bovenstaand thema werken, zijn we ook bezig met de letter 'b'. De kinderen mogen iets van thuis meenemen om in het letternet te doen wat begint met de letter 'b'. Wanneer het thema af is, of wanneer we een andere letter gaan inoefenen, krijgen de kinderen hun spullen weer mee naar huis. 
Op dit moment hebben we het volgende al in het net: beren, een beker, een bord, blokjes, een brachiosaurus en een boekje. Misschien leuk om samen even thuis rond te kijken?

Denkt u nog aan het formulier van de bloesemtocht?December 2016

De sint en zijn pieten zijn weer naar Spanje en wij zijn al weer volop bezig met het thema Kerst. De klassen zijn al versiert en we zijn bezig met werkjes rondom het thema. 

Graag willen wij u er nog attent op maken dat wij om 8.30 uur willen beginnen. Graag voor die tijd afscheid nemen van uw kind.

Volgende week kunt u aangeven wat u wilt maken voor het kerstdiner.

Op woensdag 21 december mogen de kinderen speelgoed meenemen naar school (geen kleine spulletjes die kwijt kunnen raken en geen elektrische spullen).

Na de kerstvakantie begint het nieuwe thema: kunst. Hierover komt nog een brief uit.

Ook zoeken wij nog ouders die kunnen helpen op maandag, woensdag en vrijdagochtend voor het schillen van het fruit. U kunt zich bij de juffen opgeven om in januari met de kinderen te komen knutselen.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.